BASIN BÜLTENLERİKılıç’tan Halep’e yardım eli

12/01/2017

Türkiye’nin su ürünleri sektöründe dünya temsilcisi olan Kılıç Deniz Ürünleri, Suriye’de süren savaşta yardıma muhtaç insanların çığlıklarına sessiz kalmadı. Halep’te yaşanan katliamda mağdur olan insanlara Kızılay iş birliği ile yardım eli uzatan Kılıç Deniz Ürünleri, “İnsanlığa Ve Kardeşliğe Yardım Elini Uzat, Halep Ölüyor” adlı yardım kampanyası başlattı. Türkiye’nin yanındaki savaşa sessiz kalmaması ve yardıma muhtaç insanlara destek olunmasını gerektiğini söyleyen Kılıç Deniz Ürünleri İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Kızıltan, “Tüm çalışanlarımızın destekleri ile kışlık kıyafet, battaniye, temizlik malzemeleri gibi toplanan eşyalar yardıma muhtaç olan Halep halkına Kızılay vasıtası ile gönderilmiştir” dedi.

“Yanı başımızdaki savaşı unutmayalım”

Kılıç Holding Merkez Güvenlik Departmanı’nda toplanan eşyaların Kızılay tarafından teslim alındığını açıklayan Kızıltan, “Ayrıca, Kılıç Holding Merkez binada yer alan Kızılay Bağış Sandığı’na tüm çalışanlarımızın destekleri ile para yardımı ile de katkıda bulunuldu. Kılıç Deniz Ürünleri olarak, yardıma muhtaç elleri tutmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. Bu sebeple, hayatın sadece işten ibaret olmadığını, hemen yanı başımızda süren savaşta yüzlerce insanın öldüğünü de unutmamak gerekiyor” diye konuştu.

Kılıç’tan Halep’e yardım eli