BASIN BÜLTENLERİKılıç Holding’e en fazla ihracat ödülü

10/04/2017

Kılıç Holding şirketlerinden KLC Gıda 2016 yılında gerçekleştirdiği 140 milyon dolarlık ihracat rakamı ile Ege Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği tarafından birincilikle ödüllendirildi. Ege Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Mali Genel Kurulu ardından ödülünü Ege Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Başkanı Sinan Kızıltan’dan alan KLC Gıda İhracat Direktörü Bahar Cengiz Özmen 140 milyon dolarlık ihracat rakamını 2017 yılında daha arttırmayı planladıklarını söyledi.

Sektör 2017’den umutlu

Ege Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller sektörü olarak 2016 yılında yaşanan tüm zorluklara rağmen başarılı bir dönem geçirdiklerini açıklayan Kızıltan ise, 2017 yılında devletin verdiği teşvik ve destekler ile ihracatta daha başarılı rakamlar yakalayacaklarını belirtti. Ödül alan sektör temsilcilerini tebrik eden Kızıltan, “2016 yılında gerçekleştirdiği 804 milyon 216 bin dolarlık ihracata 730 milyon 622 bin dolarlık katkı sağlayan firmaların 2017 yılında daha başarılı olacağını umut ediyoruz” dedi.

140 milyon dolar ihracat ile birincilik

KLC Gıda olarak en fazla ihracat rakamı ile birincilik ödülü almanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Özmen ise, “2016 yılında gerçekleştirdiğimiz 140 milyon dolarlık ihracat rakamını 2017 yılında daha yukarıya taşıyacağız. Sektörümüzün daha başarılı yerlere gelmesi için şirket olarak aralıksız çalışmalarımıza devam ediyoruz. 2017 yılı daha başarılı geçecek” diye konuştu.

Kılıç Holding’e en fazla ihracat ödülü Kılıç Holding’e en fazla ihracat ödülü Kılıç Holding’e en fazla ihracat ödülü