BASIN BÜLTENLERİSağlıksız fast food’lara alternatif balık dürüm

02/11/2017

Sağlıklı fast food yemenin yolu ise balık ürünlerini tüketmekten geçiyor. Balık ekmek, balık dürüm gibi ürünler fast food’u sağlıksız gıda algısından çıkarıyor.

Giderek artan fast food pazarı sağlıksız bir yaşamı da beraberinde getiriyor. Esnaf lokantalarının da pazara katılmasıyla oldukça ulaşılabilir olan fast food yemekleri çocuklar için oldukça tehlikeli oluyor.

Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen su ürünleri firmalarından Kılıç Deniz, Kaptan Kılıç restoranlarıyla sağlıklı ve lezzetli ürünlerini her noktaya ulaştırmayı hedefliyor.  Bodrum’da 2 İzmir’de 1 olmak üzere toplamda 3 şubesiyle hizmet veren Kılıç Deniz, Kaptan Kılıç ile Türkiye’de fastfood anlayışını değiştirmeyi hedefliyor. Balık menüleri ve ev yemekleriyle yeni bir konsept oluşturan Kılıç Deniz, sağlıklı bir neslin yetişmesine katkı sağlıyor.

Balığın önemine değinmeyi misyon olarak edindik

Sağlıklı bir hayatın herkesin hakkı olduğuna inandıklarını belirten Kızıltan sözlerini şöyle sürdürdü: “Kılıç Deniz olarak balığı lüks bir gıda olmaktan çıkardık. Balığın önemini ve değerini hiç durmadan anlatmayı misyon olarak edindik. Balık tüketimimiz henüz gelişmiş ülkelerin üçte biri kadar, o yüzden yapılacak daha çok işimiz var” dedi.

Kaptan Kılıç restoranlarında isterseniz balığınızı alıp evde pişirebilirsiniz isterseniz restoranda seçtiğiniz balığı pişirtip yiyebilirsiniz. Kaptan Kılıç’ın menüsü de oldukça geniş. Balık dürümden, balık ekmeğe, tavadan, güvece kadar birbirinden lezzetli balık ürünleri var.

Sağlıksız fast food’lara alternatif balık dürüm